Avantaje si dezavantaje

Aplicand pentru un job videochat in cadrul Academy Studio  te bucuri de prestanta celui mai bun studio de videochat din Bacau, cu o experienta acumulata in 11 ani de munca si un volum impresionant de informatii si realizari.

Astfel, ai ocazia sa fii alaturi de oameni care, prin prisma profesionalismului de care au dat dovada, au reusit sa puna bazele unui business solid, recunoscut si premiat la nivel international, oameni ale caror idealuri si viziuni se identifica cu dorinta ta de a face performanta in videochat. Este greu sa reusesti in acest domeniu singura, de aceea este foarte important sa fii sustinuta de un studio de videochat puternic care iti poate oferi mai mult decat un birou si un calculator.

In primul rand castigurile: Un model videochat de succes, dedicându-se cu seriozitate unei munci continue, va ajunge usor la un nivel de profesionalism ridicat, putand încasa bonusuri substanţiale, câştigurile variind în funcţie de dedicarea, atentia şi importanţa pe care o acordă activităţii de videochat. Un avantaj esenţial în obţinerea acestor performanţe este buna cunoaştere a limbii engleze, la care se adaugă dezinvoltura, naturaleţea si abilitatile conversationale.

In al doilea rand vei avea parte de un program videochat flexibil. Ca si model videochat îţi poţi organiza programul în multe feluri. În orice situaţie, îţi poţi împărţi timpul în aşa fel încât să îţi fie ţie convenabil. Şi modelele videochat se duc la liceu, la facultate, au prieteni, familii sau au copii. Pentru toată lumea timpul este important, de aceea noi încercăm să te ajutăm să îţi faci programul în funcţie de viaţă ta personală, sau socială. Programul este structurat în 2 ture, astfel încât iti poţi alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Am organizat turele astfel încât toate modelele să poată avea şanse egale în privinţa traficului pe siteuri. Te aşteptăm cu cea mai mare plăcere pentru a stabilii un program videochat adecvat pentru tine.

In al treilea rand iti vom oferi intimitate si confidentialitate. Confidenţialitatea în videochat este una dintre cele mai importante aspecte ale activităţii, si aici ne referim la protecţia datelor personale ale modelelor de videochat.

Ne angajăm prin contract să îţi protejăm identitatea, intimitatea, pentru ca tu ulterior, în cazul în care vrei să renunti la job videochat să fii perfect anonima pentru domeniu. Discutiile din sesiunile private, sunt confidenţiale iar imaginile nu sunt văzute decât de cel care plăteşte. Pentru vizitatorii din România, modelele din studioul nostru nu sunt accesibile, ele nefiind vizibile cand un vizitator din Romania acceseaza siteurile de profil. Poti avea 100% încredere în protectia identitatii pe internet oferita de Academy Studio si astfel ca nici un prieten sau cunoştinţă din România nu o să iti acceseze nici măcar accidental profilul.

In al patrulea rand, este vorba de  independenta mult visata. Un job videochat alaturi de Academy Studio  te poate ajuta sa devii ceea ce ti-ai dorit mereu, iti poti permite mai mult cu mai putine sacrificii. Iti poti satisface orice capriciu, iti poti permite orice excursie exotica, orice masina, un apartament, ore interminabile de shopping sau chiar un nou chip, corp cu ajutorul costisitoarelor tratamente si operatii estetice. Toate acestea fara sacrificii, fara a renunta la programul tau, la tabieturile tale, la educatie, la prieteni sau familie. Noi, Academy Studio, incurajam echipa de modele videochat sa isi continue si sa isi consolideze educatia si cunostintele, pentru ca, in acest job videochat inteligenta este cheia catre succes iar charmul personal este drumul.

In al cincilea  rand si nu ultimul, vom vorbi despre legalitate, un aspect extrem de important in orice activitate desfasurata. La  Academy Studio toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii sunt reprezentati corect, prin cadrul unui contract, incasarile sunt la vedere, sumele sunt platite in mod transparent, taxele sunt virate catre stat lunar si anual, astfel ca tu sa fii convinsa ca esti in deplina siguranta. Beneficiezi de asigurare medicala, si vechime, ceea ce poate acum nu inseamna mult, dar la momentul potrivit vor valora cat toti banii din lume. Nu facem compromisuri de nici un fel si nu vrem sa riscam, in nici un fel siguranta colectivului, si a businessului pe care l-am creat. In plus este normal si firesc sa activam legal, dorind sa dezvoltam durabil acest business pe o piata care este mereu in schimbare.

In final poti trage singura concluzia acestor beneficii oferite si cu siguranta vei realiza cat de oportuna poate fi aceasta colaborare cu noi. Nu promitem ceea ce nu putem oferi, dar iti vom oferi totul, atata timp cat exista interes si vointa la mijloc.

Noi iti oferim un mediu de lucru super placut, intr-un colectiv ales cu grija, pentru ca tu sa fii cea mai buna si in final sa te poti mandri cu alegerea facuta in ziua in care ai citit aceste randuri.

Dezavantajele apar atunci cand se presteaza activitatea de videochat de acasa.

  • Daca nu se lucreaza intr-un studio profesionist rezultatele financiare sunt in general foarte slabe.
  • Nu poti face de acasa designuri profesionale, asta insemnand ca nu poti arata foarte bine in camera de videochat.
  • Daca nu ai un program stabil, castigurile nu pot fi substantiale.
  • Nu poti fi indrumata de un colectiv de profesionisti pentru a da rezultate bune.
  • Nu lucrezi in legalitate, neavand niciun fel de contract de munca.
  • Nu poti tine pasul constant cu noutatile cerute de site-uri, calculator, banda de internet, webcam.
  • Costurile de intretinere pentru videochat de acasa de multe ori depasesc cu mult castigurile, decat daca ai lucra intr-un studio si de toate aceste s-ar ocupa persoane competente.

Parerea noastra este ca un model de videochat poate da un randament foarte bun si sa castige mai multi bani, numai muncind intr-un mediu organizat, asistat de profesionisti, unde poate fi indrumat permanent si unde sa faca performanta in videochat.

AVANTAJE & DEZAVANTAJE