Academy Studio Videochat Bacau

Craciun de poveste la Academy

Ca in fiecare an, si Craciunul din acest an a fost asteptat cu mare drag de intreaga noastra echipa. Cine nu iubeste Craciunul? Miros de portocale, ciocolata calda, bomboane de pom fel de fel, voie buna si zambete in jurul nostru.Imagini pentru craciun fericit

In tot timpul petrecut impreuna, deja avem formate traditiile noastre. Iubim sa ne adunam cu totii in locul nostru de relaxare cu o ciocolata calda alaturi, sa ne lasam invaluiti de caldura sarbatorilor si sa povestim ore in sir despre bucuriile anului ce e pe sfarsite, fara ca macar sa realizam cat de repede trece timpul.

Dar ce iubim cel mai mult este sa fim “Secret Santa”. Daca este ceva ce iubim mai mult decat sa primim cadouri, acel lucru este momentul in care le daruim. Marile placeri stau in mici atentii si asta inseamna Secret Santa pentru noi.

Intregul staff, alaturi de modelele noastre, va ureaza un Craciun Fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi voua! Acest an este aproape pe sfarsite si ne umple sufletul de bucurie si recunostinta atunci cand tragem linie si ne amintim fiecare moment special petrecut impreuna, fiecare surpriza, fiecare experienta, fiecare party si fiecare legatura formata.

Daca este ceva ce ne dorim in anul ce va urma, este sa fim la fel de veseli, de implicati si de dedicati! Sarbatori fericite!

 

Exit mobile version