Academy Studio Videochat Bacau

Despre Academy Studio Bacau

Motivati de  ambitie am pornit pe un taram neexplorat si am reusit sa dezvoltam o idee ce parea pentru multi doar un vis maret, punand bazele unui super studio de videochat in Bacau.

Cu multa perseverenta si cu o deosebita atentie acordata pana si celor mai mici detalii, efortul a fost intr-un final rasplatit. Asa a luat nastere, ceea ce astazi este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai de succes studiouri de videochat din Bacau si din tara, Academy Studio.

Fiind motivati de ideea de a oferi ce este mai bun, am reusit sa adunam intr-o echipa careia noi ii spunem familie, cele mai profesioniste modele din aceasta sfera de activitate, impartasind aceeasi dorinta arzatoare de a cunoaste succesul. Fiind indrumati de aceleasi principii si idealuri, am creat un brand de renume – Academy Studio – cu o imagine recunoscuta pentru corectitudine, legalitate si profesionalism.

In toti cei 11 ani de cand  activam in domeniul videochatului, experienta acumulata ne determina sa tindem spre a face cele mai bune alegeri, atat in ceea ce privesc modelele ce ne calca pragul, cat si intreaga echipa. Pentru noi, Academy Studio este locul unde “frumusetea este putere: zambetul e sabia ta” (“Beauty is power: a smile is its sword” – John Ray) si scopul nostru este sa aratam adevarata fata a ceea ce se numeste videochat.

We Do
Serious Bussiness
Here

De ce “Academy Studio”? Pentru ca este locul unde visele se implinesc, invatand sa devii cea mai buna varianta a ta! Inveti sa fii frumoasa si sa iti pui in valoare toate calitatile. Inveti ca poti mai mult si ca meriti mai mult. Inveti faptul ca, de fiecare data puterea sta doar  in mainile tale, iar o simpla decizie iti poate schimba viata in bine. Inveti ca modelele de inalta clasa nu au nevoie de forme perfecte si masuri ideale. Inveti cum sa vorbesti, cum sa zambesti, cum sa fii femeie si sa te bucuri de asta. Toate astea sunt doar o parte din lucrurile pe care le vei invata.

Ce oferim noi si ce asteptam?

Colectivul Academy Studio este selectat cu multa atentie, tocmai in ideea de a ne mentine standardele ridicate si pentru a nu dezechilibra armonia celorlalte modele angajate. Suntem incantati de colectivul format in cadrul Academy Studio, de mediul prietenos in care lucram, de conditiile foarte bune in care ne desfasuram activitatea si in mod deosebit, de performantele deosebite din cadrul studioului. Dorinta noastra este sa construim succesul tau, acest lucru fiind de fapt, inca o piatra la temelia succesului nostru.

Training personalizat

Trainingul pe care ti-l vom oferi va fi unul personalizat special pentru tine. Noi, cei din echipa Academy Studio, vom fi mereu alaturi de tine si ne dorim sa-ti impartasim setul nostru de valori si principii, astfel incat sa te poti dezvolta, sa devii o adevarata profesionista si sa-ti insuflam pasiunea pentru performanta!

Vei fi indrumata spre a cunoaste totul despre site-urile cu care colaboram si de  buna functionare a acestora.

Iti oferim idei despre cum sa ai o atitudine cat mai atragatoare in fata camerei, cum sa starnesti interesul unui numar cat mai mare de admiratori, cum sa ai membri fideli si bineinteles, cum sa ai un venit in continua crestere.

Vei invata cum sa ai grija de imaginea ta, de la modul cum sa-ti selectezi imbracamintea, pana la cele mai mici detalii cum sa-ti alegi machiajul perfect pentru a-ti scoate in evidenta frumusetea.

Te vom ajuta sa-ti imbunatatesti nivelul de performanta a limbii engleze conversational si scris, astfel incat, sa fii capabila sa abordezi orice subiect de discutie pe o tema dorita.

Credem in tine si in faptul ca succesul vine in masura in care ne dedicam dezvoltarii tale ca model, astfel ca vei avea tot sprijinul nostru in calea ta spre succes!

Suport tehnic

Acest department este format in mod exclusiv din persoane specializate, care au rolul de a asigura o buna functionare a intregului department IT, ei fiind acolo pentru orice detaliu tehnic, fie el si cel mai mic.

Site-uri de excelenta

Am ales sa colaboram cu site-uri ce pun pe deplin accentul pe calitatea modelelor noastre. Vorbim de site-uri profesioniste cu un trafic intens, tarife care motiveaza modelul si care pun accentul pe promovarea modelelor care dovedesc ca pot excela. Tinem legatura indeaproape cu staff-ul site-urilor pe care activeaza modelele noastre, cu unele dintre acestea avand un regim personalizat prin care colaboram.

Echipamente de ultima generatie

Pentru ca punem cu adevarat accentul pe calitatea modului in care modelele noastre se prezinta in fata camerei, am ales sa investim in tot ceea ce inseamna echipamente de ultima generatie, dorind sa multumim si sa satisfacem fiecare parte, fie ca vorbim de modele, de site-urile partenere, de membrii platitori, sau pur si simplu din respect pentru munca pe care o depunem.

Ce asteptari avem din partea modelelor noastre?

Dorim ca acestea sa trateze activitatea cu seriozitate, sa respecte intreaga echipa, fie ca vorbim de colege, fie ca vorbim de staff. Ne place sa lucram cu oameni, sa investim in acestia si singurul lucru pe care il cerem in schimb este sa primim respectul pe care noi il acordam la randul nostru. Academy Studio este un mediu placut si relaxant, iar acest lucru este posibil doar daca fiecare dintre noi contribuie la acest lucru.

Ai intrebari? Facem cinste cu o cafea si iti prezentam viziunea noastra.

Exit mobile version