Despre videochat bacau

În România activitatea de videochat este legală, fiind reglementată de legea 196/2003, ulterior modificată şi completată prin legea 496/2004.  Academy Studio îndeplineşte toate conditiile legale pentru desfăşurarea activităţii în deplină legalitate.

Despre  videochat, se stiu doua lucruri: ca este subiect tabu si ca genereaza cele mai mari venituri pe care le poate obtine o persoana fara experienta.
     Dar ce este videochatul de fapt? Ce trebuie sa faca un model de videochat? Ce fel de persoane se gasesc intr-un studio de videochat?
 Videochatul reprezinta un job ca oricare altul. De fapt acesta  este secretul  prin care faci bani din videochat: il tratezi cu aceeasi seriozitate ca pe orice alt job.
Diferenta dintre videochat si alte job-uri, este ca obtii un venit distrandu-te.

Un model de videochat este o persoana de sex feminin care stie sau doreste sa invete sa isi puna in valoare abilitatile de comunicare si flirt cu persoane din diferite colturi ale lumii. Aceste persoane de sex masculin, sunt cunoscute  sub numele de membri. Ei provin in general din USA, Marea Britanie, Canada.

Modelul  joaca rolul de entertainer al camerei sale.  site-urile cu care lucram dau posibilitatea modelului de a mentine atmosfera din camera sa in diferite moduri: printr-o conversatie de calitate, printr-o atitudine senzuala, printr-un joc in care sa fie integrati cat mai multi membri, etc.
Astfel, un model care este foarte comunicativ, va dinamiza camera sa prin conversatii abile (pe teme de psihologie, socializare etc.), pe cand un model care este foarte inzestrat din punct de vedere fizic, va dinamiza camera prin senzualitatea pe care o provoaca.

Un model complex, va stii intotdeauna cum sa armonizeze cele doua laturi, incat sa aduca un numar cat mai mare de membri in camera sa de lucru.
Vei aprecia faptul ca in Academy  Studio vei gasi persoane obisnuite, cu calitati neobisnuite. Neobisnuit de comunicative, dornice sa te ajute, persoane implicate, cu experienta si dorinta de a reusi.

ariel-lustre-208615

Modelele de la Academy Studio sunt modele pentru care respectul de sine este la fel de important, precum respectul de colegi si de tot ce le inconjoara.
Modelele noastre sunt recrutate in primul rand pe baza calitatii umane. De-a lungul timpului am colaborat si colaboram cu modele din diverse domenii si statut social. In ele o sa regasesti persoane cu ambitii, persoane care muncesc sa obtina mai mult de la viata.
Modelele care sunt studente isi doresc ca pe langa diploma obtinuta la sfarsitul  facultatii, sa aiba si o suma consistenta de bani la finalul acesteia. De ce? Pentru ca au planuri de a-si deschide un cabinet, o afacere proprie,sau doresc  sa se intretina singure in facultate, sa-si ajute familia, ori sa-si permita o vacanta in Hawai, intr-un cuvant spus:  de a fi puternic independente!

Legalitatea studioului in care te decizi sa lucrezi ca model, este un aspect important, care iti aduce garantia securitatii datelor tale si siguranta unui loc de munca legal.

Modelele din cadrul studioului nostru beneficiaza de confidentialitate, profilele lor nu pot fi accesate din Romania.

Activitatea de model in cadrul Academy Studio este 100% legala, colaborarea are loc in urma semnarii unui contract.

LEGAL