Intrebari frecvente

1. Ce este videochat-ul si ce presupune acesta activitate?

Cu siguranta ai comunicat pana in acest moment cu prietenii pe Facebook, Whatsapp, sau Messenger. Daca acest lucru s-a intamplat, inseamna ca deja esti familiarizata cu chat-ul. Interesant este ca, se pot castiga bani din astfel de conversatii. Avem zeci de colaboratoare care castiga mii de dolari comunicand prin intermediul calculatorului cu persoane aflate de mii de kilometri distanta.

2. Cati bani se pot castiga din videochat?

Fiecare din noi stim ca se pot castiga sume considerabile din videochat. Acesta este singurul domeniu in care castigurile pot fi nelimitate. In functie implicarea si timpul alocat acestei colaborari, castigurile pot fi intr-adevar impresionante. Academy Studio te va sustine sa obtii incasari cat mai mari, insa un lucru este sigur: castigurile difera de la persoana la persoana, in functie de vointa si implicarea fiecareia. Pentru un model incepator veniturile pot ajunge la cateva sute de dolari/luna, iar cele cu experienta pot castiga de 4-5 ori mai mult.

3. Confidentialitatea imi este asigurata?

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.

4. In acest domeniu nu am experienta. Este posibil sa devin un model de succes in scurt timp?

Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre site-urile de videochat.

Noi ne vom stradui ca evoulutia ta sa fie una cat mai rapida, iti vom dezvalui toate secretele pe care trebuie sa stii despre videochat, iar apoi totul va depinde de implicarea ta! Daca respecti programul si urmezi sfaturile noastre, poti fi un model de succes intre 2 si 4 luni.

5. Varsta minima pentru model de videochat?

În România videochatul este considerat un job destinat exclusiv adulților. Astfel, cea mai importantă regulă este că trebuie să aveți împlinită vârsta minimă de 18 ani pentru a vă putea angaja la videochat.
Și pe deasupra și site-urile de videochat refuză categoric persoanele care nu au 18 ani împliniți.

6. Este obligatoriu sa stiu perfect limba engleza?

Totul porneste de la o buna comunicare in acest domeniu dar,  nu va faceti probleme! Chiar daca, nu stapaniti foarte bine Engleza, avem programe avansate de calculator, care va vor ajuta sa traduceti frazele respective dintr-o limba in alta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati textul si apoi sa asteptati ca programul sa va faca traducerea.

Pe langa aceste programe, o sa primiti de la noi diverse materiale cu cele mai uzuale expresii in limba Engleza, liste cu prescurtari, etc.

Trainerii nostri de sex feminin va vor ajuta de fiecare data cand va fi nevoie.

Poate exista si posibilitatea urmarii unui curs de limba Engleza pentru persoanele interesate.

7. Eu nefiind specializa in domeniu IT, cum o sa ma descurc atunci cand intampin dificultati pe site-urile de videochat?

La Academy Studio exista personal specializat care te va ajuta sa depasesti orice incurcatura tehnica. Orice dificultate se va rezolva in cel mai scurt timp, astfel incat tu sa fii relaxata si sa te gândesti doar la videochat.

11. Eu nu am experienta in domeniul videochat-ului . Reprezinta asta un impediment in a ma angaja la voi?

Acest lucru nu poate fi un impediment, desi experienta este importanta (ca in orice alt domeniu), nu este obligatorie. Aici vei gasi traineri specializati ce iti vor indruma pasii in directia potrivita, consilieri de imagine ce te vor ajuta in orice problema ai putea intampina si un personal tehnic cu o vasta experienta in domeniu. Deci nu-ti face griji, atata timp cat ai vointa, poti ajunge in scurt timp un model de succes!

10. Cum trebuie sa arati pentru a te angaja la videochat? Trebuie sa ai dimenisiuni de model?

Noi consideram ca aspectul fizic nu defineste sub nicio forma personalitatea unei persoane, iar un zambet cald tine intotdeauna locul unor masuratori supraevaluate. Importanta este vointa ta, capacitatea de a comunica si atitudinea pozitiva!

9. Mi se impune sa fac anumite lucruri fara voia mea, sunt obligata in vreun fel la ceva anume?

Acest lucru nu se va intampla! Nici studioul si nici membrii nu te pot obliga sa faci ceva impotriva vointei tale. Tu esti cea care ia deciziile referitor la lucrurile pe care doresti sa le faci in fata camerei. Nu ti se va impune niciun fel de comportament care te-ar putea scoate din zona ta de confort. Totusi tin sa mentionez faptul ca, daca vei privi cu mai multa deschidere solicitarile venite din partea membrilor, vei reusi in scurt timp sa-ti faci cati mai multi membri fideli si astfel venitul tau va fi intr-o continua crestere.

8. Ce se va intampla cu pozele si clipurile video facute la Academy Studio?

Aceste  materiale sunt facute exclusiv pentru promovarea ta pe site-urile de videochat. In contractul pe care il avem cu tine, exista o clauza prin care noi ne angajam sa nu folosim niciodata fotografiile sau clipurile cu tine în alt scop. Așadar, poti fi cat se poate de sigura ca identitatea ta e pe deplin protejata de Academy Studio.

12. Pot fi vazuta din Romania? Mai precis, ma vor vedea prietenii pe site-urile respective?

Stim prea bine ca acest aspect nelinisteste toate persoanele care decis sa ajunga la interviu, tocmai pentru asta vrem sa stii ca la Academy Studio confidentialitatea este foarte importanta. Datele tale personale nu vor fi divulgate spre o a treia terta persoana niciodata, iar site-urile cu care colaboram noi nu pot fi accesate din Romania.

13. Colaborarea cu voi nu îmi va afecta viitoarele job-uri?

Intre Academy Studio si orice model care isi desfasoara activitatea la noi exista un contract de colaborare. Nicaieri nu va fi specificat in acel contract ca ai lucrat ca model de videochat. Dar pe de alta parte, este foarte posibil ca tu sa nu iti mai doresti sa lucrezi in alte domenii de activitate cand te vei convinge de potentialul financiar ce exista in domeniul videochat-ului.

14. Cu ce va diferentiati de alte studio-uri, de ce v-as alege pe voi?

De la profesionalismul desavarsit de care dam dovada in orice situatie pana la experienta de 11 ani pe care o avem in domeniul videochat-ului, de la seriozitatea in privinta platii si pana la colectivul unit care te va intampina mereu cu un zambet si care iti va fi alaturi indiferent de natura problemei tale, fie aceasta si personala.

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita.

Oferim training profesional gratuit, suntem la dispozitia ta prin asigurarea unui suport profesional 24 de ore, 7 zile pe saptamana pentru a-ti asigura sprijin si intelegere oricand ai nevoie.

Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregatita cu peste 11 ani de videochat, aparatura performanta si un spatiu de lucru luxos.

Adevarul este ca motivele sunt variate, te poti convinge insa singura despre ce vorbim, programandu-ti un interviu si cunoscand oamenii din spatele management-ului studio-ului, cat si celelalte modele care isi desfasoara activitatea in conditii deosebite.

15. Este legal sa faci videochat?

Videochat-ul este o activitate 100% legala fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496 din 2004. Insa ca la multe alte activitati, ilegalitatea e data de firma la care lucrezi. Putem spune astfel ca peste 85% din studio-urile existente lucreaza in ilegalitate fiind un pericol atat pentru modele proprii cat si pentru cele care vor sa se angajeze in acest domeniu. Noi suntem una din firmele care iti ofera sansa de a lucra intr-un mediu sigur si 100% legal.

Acesta este un job ca oricare altul, reprezentand un domeniu de activitate legal pe piata muncii din Romania.