Cat poti castiga?

Partea financiara este foarte importanta in acest domeniu, de aceea iti garantam evolutie continua si transparenta, pentru ca ai la dispozitie posibilitatea de a-ti verifica singura incasarile, pe care ulterior le vei primi intotdeauna la timp.

Pentru un model de la Academy Studio, castigurile din videochat pot varia intre 1000$-6.000$. Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecareia. In studiourile de videochat ale Academy Studio, venitul mediu lunar este peste 5.500 de lei, dar avem si modele care castiga de 4-5 ori mai mult. Echipa Academy Studio sustine fiecare model angajat in parte pentru atingerea obiectivului dorit si ne mandrim cu o rata de succes de 100%. Altfel spus, toate modelele de videochat care au avut ambitia, seriozitatea si rabdarea sa invete tainele acestui job de la trainerii de la Academy Studio, au reusit sa ajunga la performantele dorite si respectiv, si-au indeplinit visul – independenta financiara.

Academy  Studio pretuieste timpul tau, astfel ca pentru toate turele lucrate suplimentar vei fi rasplatita corespunzator. In felul acesta vom aprecia pe deplin fiecare efort al tau!

Consideram competitia ca fiind un factor foarte motivant si care propulseaza intreaga echipa sa evolueze. Lunar, alegem modelul care are cele mai bune rezultate si care a surprins prin originalitate, respectiv evolutie. Daca vei fi modelul lunii te vei bucura de un nou bonus care sa-ti aduca mare satisfactie.

Este minunat, nu-i asa? E o metoda foarte usoara de a-ti rotunji veniturile, asa ca, ce mai astepti? Te asteptam in echipa noastra pentru a-ti realiza visul impreuna cu noi!

PROGRES

Castiguri videochat