Valorile Academy Studio

Respect absolut

Credem ca buna intelegere, atentia acordata colegelor, cultivarea spiritului cald, prietenesc si a veseliei fac din Academy Studio un loc in care oricine vine cu drag la munca. Vrem ca tu sa te simti aici respectata, inteleasa si ocrotita, astfel incat sa te bucuri de viata buna pe care o ai. Pentru noi esti ca un model de fashion, un manechin plin de eleganta si personalitate care merita respect desavarsit.

Succes dupa merite

La Academy Studio fiecare angajat sau colaborator are castiguri dupa eforturile si abilitatile sale. Toate platile si avantajele de care te bucuri in studio sunt calculate extrem de corect, dupa niste reguli precise, clare, cunoscute de toti colegii tai. In felul acesta, niciodata nu vom avea neintelegeri despre bani, astfel incat tu vei fi relaxata ca vei castiga exact atat cat meriti.

Calitate umana

Ne alegem cu  atentie colaboratoarele, astfel incat orice colega noua sa fie un om de calitate. Inainte ca o fata sa fie frumoasa, ne asiguram la interviul de angajare ca ea este o persoana care stie ce este respectul, seriozitatea si bunatatea. Astfel, reusim sa armonizam eleganta studioului cu eleganta umana a colegelor care lucreaza impreuna la Academy Studio.

Incurajare continua

Stim ca poti mereu mai mult. Suntem siguri ca  poti sti mai bine limba engleza, sa inveti noi trucuri ale seductiei, sau secrete ale machiajului care sa-ti uimeasca admiratorii. De aceea te sustinem continuu prin trainig si te incurajam mereu, astfel incat sa fii motivata. Suntem alaturi de tine cu sfaturi si vorbe bune pentru ca Academy Studio sa fie o poveste de succes pentru tine.

Esti un exemplu bun pentru noi

In viata este bine sa inveti de la cei din jurul tau. Noi iti oferim training si sfaturi in orice aspect al vietii tale dar, in acelasi timp invatam si noi de la tine. Te vom intelege, iti vom fi aproape pentru a sti cum sa ne adaptam la nevoile tale, pentru ca tu sa te simti ca in familie la Academy Studio. Atunci cand ai un gand bun, o idee de a face lucrurile mai bune in studio, noi vom fi bucurosi sa le punem in practica.

Protectie maxima

Academy Studio se remarca prin repectarea legalitatii sub toate aspectele sale. Suntem informati si ne dam interesul sa aplicam  toate normele in vigoare, atat in privinta fiscalitatii, cat si a drepturilor tale de munca.  De asemenea, iti asiguram in mod absolut atat protectia fizica, cat si a indentitatii tale, pentru ca tu sa te bucuri doar de avantajele videochat-ului.

Satisfactia deplina de a trai

La Academy Studio beneficiile sunt majore, venitul poate fi in continua crestere, iti poti face prieteni si cunostinte noi. Ai parte de multe lucruri bune, de care te poti bucura intens. Te incurajam sa fii libera, independenta, mandra de realizarile tale , sigura pe tine si in fiecare zi multumita.  Suntem norocosi sa avem o viata atat de grozava si sa simtim  in fiecare moment bucuria de a trai.