Confidentialitate

Suntem un studio care lucreaza legal, iar la baza colaborarii noastre cu modelele exista un contract de munca. Unul dintre principiile mentionate in acesta se refera la confidentialitatea si protectia datelor personale, pentru a-ti proteja imaginea. Acest termen insa se refera atat la confidentialitate din partea noastra, cat si la confidentialitate din partea modelelor unele fata de altele.

Noi asiguram tot ceea ce este necesar pentru ca modelele noastre sa beneficieze de confortul fizic necesar unei bune desfasurari a activitatii. Romanii inca nu sunt suficient de deschisi spre a intelege acest concept si de aceea multe modele prefer sa isi pastreze anonimatul. Totodata, si modelelor le sugeram sa aiba grija la unele aspecte pentru a nu trezi suspiciuni daca nu intentioneaza sa fie descoperite.

Evita sa spui “prietenelor” sau iubitului de acest job, deoarece relatiile se pot deteriora, iar unele informatii pot fi folosite impotriva ta. Da, este un job care te va schimba cu adevarat, vei deveni mai sigura pe propriile-ti forte, vei fi mai atenta la felul in care arati si cel mai important: vei avea un venit considerabil, insa cel mai important aspect este siguranta. Gaseste o varianta si informeaza-te pentru a oferi un raspuns in cazul in care esti intrebata cu ce te ocupi.  Povestea pe care ti-o vei creea trebuie sa fie una credibila, iar  pentru acest lucru trebuie sa stii unele detalii legate de domeniul firmei, modul de functionare, caracteristici de baza ale postului pe care-l ocupi, etc. Un alt aspect important il reprezinta accesul pe retelele de socializare, unde se interzice cu desavarsire folosirea fotografiilor realizate prin intermediul studioului.

In ceea ce priveste confidentialitatea fiecarei persoane din echipa noastra, acest aspect depinde de fiecare dintre noi in parte si trebuie sa respectam acest lucru din bun simt si respect fata de ceilalti colegi.

CONFIDENTIALITATE

Confidentialitate videochat bacau