Training personalizat

Am mers intotdeauna pe premiza ca nimeni nu s-a nascut invatat, iar la Academy Studio suntem gata sa te invatam toate secretele din spatele unui model de succes. S-a dovedit ca training-urile au reusit sa faca diferenta dintre un model de top si unul mai putin bun. Intr-un fel sau altul, fiecare fata va reusi sa faca ceva in fata camerei, insa cate vor sti sa isi foloseasca creierul? Acesta este in cele din urma rolul trainerului: sa te invete sa iti folosesti abilitatile de comunicare inaintea celor fizice.

Sa fii femeie poate fi o adevarata provocare. Reprezentam sexul frumos si trebuie sa emanam acest lucru prin fiecare por. Suntem aici sa te invatam totul: cum sa vorbesti, cum sa zambesti, cum sa te aranjezi si chiar cum sa privesti pentru a cuceri.

Modelul colaboreaza cu un trainer profesionist, exclusiv de sex feminin, care se va dedica fiecarei fete in parte in mod special in primele saptamani, dar si pe viitor. Noile venite vor primi exemple si sugestii de conversatii, li se va exemplifica atitudinea pe care e necesar sa o adopte in fata camerei si vor fi invatate pozitii si miscari care le avantajeaza in fata camerei. Nu se va cere imposibilul si nu va fi niciun model constrans in a-si depasi anumite limite personale. Din clipa in care modelul decide sa colaboreze cu noi, formam o ochipa. Si chiar de nu va iesi totul perfect din prima, garantam perseverenta si rabdare deplina din partea trainerilor nostri.

PROGRES

videochat bacau academy