Jobul care promite, nu compromite

Jobul care promite, nu compromite

Orice femeie care paseste in industria videochatului are toate motivele sa creada in promisiunile pe care industria le face. Sa fii model de videochat nu trebuie sa implice niciun compromis, ba din contra. Videochatul poate asigura rsoane, activitatea de videochat chiar asigura castiguri substantiale, program flexibil, profesionalism si cariera!

Oricine a interactiona in vreun fel cu domeniul videochatului, stie ca acesta promite lapte si miere. Si este drept faptul ca acesta este adevarul, insa contextul difera de la un caz la altul. Nu orice femeie este facuta pentru aceasta industrie. Succesul depinde in primul rand de dorinta de a evolua, de a lucra si de a se disciplina. Chiar si pentru modelele cu incasari mai mici, totalurile nu sunt de ignorat.

Sustinem cu tarie faptul pana la implinirea varstei de 30 de ani, o femeie care a activat in domeniu si si-a incheiat activitatea, trebuie sa aiba viata aranjata asa cum a planuit: s-a distrat si a calatorit cat de mult a putut,  a urmat studii care o vor ajuta pe viitor, s-a pus mereu in valoare ca si stil si vestimentatie, are o relatie stabila, detine o casa impresionanta, o masina puternica si conturi bancare impresionante. Insa videochatul nu este pentru oricine.videochat bacau

Videochatul nu este pentru oricine si in primul rand nu este pentru tinerele cu prejudecati, indiferent de cat de frumoase ar fi. Oricat de incantator ar arata pe camera, daca atunci cand trebuie sa vorbeasca cu membrul nu reuseste sa lege doua cuvinte, sau nu au o baza de limba engleza, iar motivatia de a invata lipseste, atunci locul lor nu este in videochat.

In detrimentul acestora se afla tinerele care nu doresc sa isi iroaseasca tineretea muncind pentru sume nesemnificative, ci sunt deschise spre a excela in domeniul videochatului fara a regreta alegerea facuta desi, se supune riscului de a fi judecata si blamata de cei din jur. Cert este ca acestia au dobandit toate aceste conceptii datorita presiunii sociale si psihice enorme pe care societatea o exercita asupra fiecaruia dintre noi.

Orice persoana majora are dreptul de a lua orice decizie doreste in ceea ce priveste propria persoana. Ingradiri de genu „Alegi intre mine si videochat” sau „Daca nu renunti, nu te mai poti intoarce acasa”, nu fac decat ca tanara respectiva sa fie fortata sa se compromita, fara vreun drept la opinie.

Promisiuni vor veni si din partea celor din jur, si din partea videochatului, insa diferenta o face faptul ca ei cer un compromis in timp ce videochatul nu. Sa fii model de viodechat nu inseamna ca nu poti avea o relatie armonioasa si nici ca iti inseli partenerul. Tehnic, acest lucru nici nu este posibil, intrucat fiecare model va avea o camera de lucru individuala in care va lucra singura, iar interactiunea cu membrii se va face doar prin intermediul camerei web, acestia fiind barbati pe care nu i-a intalnit niciodata.

Videochatul promite legalitate, flexibilitate, bani si respect si se tine de promisiune. Industria videochatului in Romania este intr-o continua evolutie, iar cazurile in care studiourile fantoma faceau abuzuri si evaziune fiscala sunt izolate de studiourile care se respecta si care se simt deranjate de acesti impostori.


Comments are closed.