Trainerul tau- sprijinul tau

Experienta ne-a demonstrat faptul ca succesul intr-un studio de renume sta in primul rand in colaborarea dintre membrii intregii echipe. Modelele nu ne sunt angajate, iar noi nu le suntem superiori. Intre noi exista un parteneriat. Intrucat ne dorim ca acestea sa fie mereu motivate si fericite, echipa care le indruma si le sustine in a evolua, va fi mereu dedicata viziunii avute de acestea.

Modelele care fac parte dintr-un studio, trebuie sa se concentreze strict pe activitatea pe care trebuie sa o desfasoare, iar restul aspectelor ce tin de promovare, organizare, echipament sau legalitate sa fie domeniul de activitate al trainerilor, fotografilor, suportului tehnic, contabil, jurist, etc.

Atunci cand un model alege sa ni se alature, fiecare dintre dintre acesti oameni va fi in spatele ei, contribuind la succesul acesteia. Insa principalul partener al fiecarui model va fi trainerul, un om puternic, inteligent si deschis in a ajuta fiecare model spre a evolua. Trainerul este acel partener de nadejde, acea prietena care e mereu acolo, confidenta sau ajutor. Iar pentru ca modelele noastre sa se simta confortabil in cadrul studioului, trainerii nostrii sunt exclusiv femei.videochat bacau

Cu ce se ocupa un trainer? In prima faza, atunci cand vine vorba de modelele nou venite, un trainer o va invata cum sa comunice, cum sa utilizeze fiecare dintre platformele online, cum sa stapaneasca si sa perfectioneze arta seductiei, cum sa-si dezvolte cunostintele de limba engleza si cum sa deosebeasca tipologiile de clienti. Trainerii vor fi mereu alaturi de model oferindu-i sfaturi, suport moral, indrumare si motivare. Nu vei fi nevoita sa te informezi si sa inveti singura in ce consta domeniul sau cum trebuie abordata o anumita situatie, ci trainerul iti va fi alaturi fie ca esti novice in ale videochatului sau ca esti parte a echipei de mult timp.

Ca si obiective principale pe care sesiunile de training le au, putem enumera crearea si dezvoltarea aptitudinilor de seductie si de comunicare cu membrii siteurilor, invatarea formelor de comunicare si de atitudine in free chat cat si private chat si analiza activitatii modelelor si gasirea solutiilor pentru eficientizarea acesteia.

Trainerul nu este acolo doar pentru a se ocupa de integrarea modelului in cadrul studioului si de a te indruma sa construiesti o imagine de success in fata camerei, ci te va ajuta mereu sa ramai motivata, puternica si sa ai incredere in tine.

Munca unui trainer nu se termina niciodata. Tu, ca si model, trebuie sa iti stabilesti obiectivul, fie ca este vorba de o masina, casa, calatorii, afaceri sau un cont bancar generous, iar trainerul te va ajuta in intocmirea unui plan prin care sa poti reusi sa castigi suma care-ti va indeplini visul. Fiecare sesiune de training, fie ea de grup sau individuala, presupune acumularea de noi cunostinte in domeniul videochatului, dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu membrii si de exprimare in timpul sesiunilor private si obtinerea profitului maxim pe care acest domeniu il poate oferi.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” — Henry Ford

 


Comments are closed.