Care este potentialul tau in videochat?

Fetele care au reusit sa depaseasca barierele societatii si sa isi formeze o parere pozitiva despre videochat, ar putea fi impartite in doua categorii, pe deoparte fiind cele curioase de cat de bine se poate castiga in acest domeniu, iar pe de alta parte sunt cele care stiu ca in videochat se pot castiga intr-un mod usor sume satisfacatoare de bani.

Desi ideea de videochat este oarecum simpla, acesta este un domeniu complex. Din orice unghi am privi, acesta se aseamana cu un oricare alt business, iar pentru ca acesta sa functioneze la un nivel profesional implica cunostinte IT, software, tehnica si logistica in general, cunostinte de decoratiuni interioare si designe interior, cunostinte legate de legislatie, contabilitate, cunostinte legate de management al resurselor umane, studierea modalitatilor de a motiva un colectiv, marketing si promovare a afacerii, social media, si acesta este doar inceputul listei.

      In principiu, ideea este ca, in primul rand, atunci cand mergi la interviu si in prealabil atunci cand vei vizita studioul sa observi cu atentie profesionalismul oamenilor cu care interactionezi din incinta studioului. Daca atunci cand le spui ca anterior ai colaborat cu un alt studio, acestia dovedesc a fi cu mult mai interesati de studioul cu pricina decat de tine, atunci nu esti in locul potrivit. Nu ezita sa le pui intrebari! Poti chiar sa iti pregatesti o serie de intrebari pentru a cunoaste fiecare detaliu legat de locul in care vei lucra si oamenii cu care vei colabora. Trebuie sa ai in minte mereu faptul ca nu este nici primul si nici ultimul studio din orasul tau si ca trebuie sa alegi ceea ce este mai bun pentru tine.

Alegerea unui studio potrivit este un pas primordial pentru a avea succes in domeniu, iar celelalte criterii de selectie prin care acesta poate promova un model se diminueaza daca acesta nu da dovada de profesionalism.

Trebuie precizat faptul ca si intr-un studio profesional si care se respecta, incasarile vor diferi de la un model la altul. Astfel, potentialul fiecaruia dintre modele va fi oglindit in elementele care fac diferenta:

  • implicarea inseamna mai mult decat receptivitate la sfaturile primite si punerea acestora in practica. Modelele trebuie sa transpuna sfatul staff-ului intr-un mod original, propriu si personalizat. Sa te implici inseamna sa ai idei, sa iti exprimi parerile, multumirile si nemultumirile, sa participi intr-un mod activ la construirea unui personaj cat mai interesant in fata camerei.
  • seriozitatea face diferenta intre un model cu incasari medii si unul cu incasari impresionante. Trebuie sa respecti programul de 8 ore pe tura pe care ai ales sa lucrezi, atat ca si ora de intrare, cat si ca si ora de iesire. Este necesar sa iti manageriezi timpul intr-un mod constructiv pentru a mentine echilibrul intre viata personala si cea profesionala.

Comments are closed.