Ce NU este videochat-ul?

Desi totul evolueaza intr-un mod alert in jurul nostru, in Romania anului 2017, inca exista prejudecati peste limita. Atunci cand vine vorba de videochat, mare parte dintre romani tind sa eticheteze si sa condamne fara a avea idée despre ce este vorba cu adevarat. Si totusi, ce este si ce nu este videochatul?

  • Videochatul nu este prostitutie! In videochat nu se vinde un trup, ci o imagine cu o poveste in spate, expusa de un model care stapaneste arta de a mestesugi cuvintele, de a asculta si de a empatiza.
  • Videochatul nu este pentru femei cu moravuri usoare! Este un loc in care fac fata si au success femeile inteligente, care stapanesc arta seductiei si a conversatiei si totodata cunosc unele aspect ale psihologiei umane.
  • Videochatul nu inseamna bani facuti usor! Da, se castiga bani si nu putini, insa cine spune ca este usor, nu a interactionat direct cu domeniul. Videochatul inseamna munca, implicare, rabdare, perseverenta seriozitate si putina minte. Un model bun sties a destinga diferite tipologii umane, reuseste cu usurinta sa se transpuna dintr-un rol in altul, stapaneste limba engleza la un nivel avansat si nu este pentru oricine.
  • Videochatul nu este doar despre trup! In videochat nu te poti baza doar pe frumusete. Este un domeniu in care principalele unelte utilizate sunt inteligenta, atitudinea si sarmul personal. Un model care se bazeaza strict pe felul in care arata, va fermeca o perioada scurta de timp doar prin simpla prezenta. Insa in model care sttapaneste arta comunicarii, va evolua si va stabili conexiuni cu membrii o perioada lunga de timp.
  • Videochatul NU este o rusine! Videochatul intr-un studio care se respecta este legal, cu o carte de munca, program de lucru bine stabilit, traininguri de initiere si perfectionare, responsabilitati, recompense si rigori.

Prin ochii fiecarui model sau persoana din staff, videochatul are o cu totul alta imagine. Cea mai mare greseala, atunci cand vine vorba de acest domeniu, este sa accepti sa expui viziunea celorlati despre videochat si sa te lasi influentata de prejudecati si de opiniile acestora. Informati-va, analizati si veti fi surprinse intr-un fel placut.


Comments are closed.