Despre regulile “jocului”

videochat bacau

“Poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul!” Cred ca multe dintre voi, ati auzit de citatul lui Lincoln.

Cu toate acestea, nu de putine ori se intampla sa  observam cum sunt abordate modele independente sau in colaborare de catre ownerii altor studiouri, incercand sa le “cucereasca” cu sume impresionante, ce doar la ei exista si cu oferte de lucru impresionante. Unii inca mai cred ca un set de chei fluturat in fata unei femei, o va topi imediat.
Cu toate acestea, exista owneri ai studiourilor care coboara atat de jos incat isi trimit parte din echipa (fie modele, fie din staff), cu scopul de a “spiona” ce si cum se intampla la alte studiouri. Ce nu inteleg acestia, este faptul ca indiferent cate informatii ai “fura”, acest lucru nu va face ca studioul sa evolueze.
Cu toate acestea, inca sunt multe studiouri in care principalul subiect de discutii  este ce-a mai facut, ce-a mai postat pe blog si facebook studioul vecin. Aleg sa arunce cu noroi in munca altora, pentru ca ei sa se simta cu mult mai curati fata de vecin.
Cu toate acestea, atunci cand “descopera” un model care s-a dezvoltat armonios si este popular, unii aleg sa eticheteze si sa afirme faptul ca doar printr-o relatie “stransa” cu ownerul poti ajunge la un asa nivel.
Cu toate acestea, niciunul dintre aceste lucruri nu a ajutat si nu va ajuta in vreun fel. In momentul in care alegi sa iti ocupi timpul umplandu-ti mintea cu ura fata de ceilalti si facand rau, nu faci decat sa pierzi timp pretios in care ai fi putut sa te dezvolti, sa gandesti pozitiv si sa ai realizari marete cu propria-ti afacere.
Iar tu, daca te simti victima unui mediu toxic si plin de rautate, nu-ti pierde timpul intr-o mare de tristete. Zambeste si bucura-te ca exista si sansa de a deveni valoroasa si de a te dezvolta intr-un mod armonios alaturi de oameni care te vor indruma spre drumul cel bun.


Comments are closed.