Atitudinea – pasul catre succesul din fata camerei

Raportandu-ne strict la tara noastra, majoritatea romancelor care aleg sa desfasoare aceasta activitate, nu inteleg ce rol important are atitudinea pe care o afiseaza in fata membrilor in momentul in care sunt online. Si totusi, de ce sustinem cu tarie faptul ca atitudinea este cea mai importanta calitate a unui  model?

               Sa arati ca o lady nu este totul, important este sa te si comporti ca o lady!

Orice model cu experienta si cu incasari satisfacatoare poate confirma faptul ca dincolo de o imagine frumoasa, membrii platitori cauta ceva mai mult. Sa fii prezenta, sa beneficiezi de promovare din partea site-ului si a studioului, sa fii frumoasa, sa cunosti o limba straina la nivel avansat sau sa ai o cultura generala impresionanta nu este suficient. In primul rand trebuie sa arati ca iti face cu adevarat placere sa fii in fata camerei!

Da, este adevarat ca un decolteu generous poate incalzi cu usurinta privirile vizitatorilor, insa ceea ce majoritatea membrilor cauta este o fata vesela si activa care va fi mereu in avantaj comparativ cu un model cu un look perfect, dar mereu atenta la ultimele update-uri de pe site-urile de socializare.

Vizitatorii pun accentual pe socializare, intimidate si stabilirea unei conexiuni in care vor simti emotii si trairi. Acestia doresc sa impartaseasca experiente si trairi proprii, fie ele positive sau negative, de la intamplari din viata de zi cu zi, pana la sentimente, sfaturi in dragoste si fantezii erotice. Fiecare pastram aceste detalii in intimitatea proprie, de multe ori neavand ocazia sa intalnim o persoana cu care sa impartasim aceste aspecte ale vietii, fapt pentru care multi barbati se simt nevoiti sa apeleze la un model online pentru a-i impartasi fiecare gand sau experienta.

Fiecare dintre cei care intra pe site, cauta atentie, fie ca vorbim de dorinta de a trai o experienta placuta si autentica, fie de nevoia de a se simti speciali, unici si apreciati, sau fie pur si simplu pentru ca doresc sa fie intelesi fara a fi judecati. Modelul trebuie sa fie acea persoana cu care membrii sa poata comunica deschis, creandu-le impresia ca totul este dezinteresat, iar nu banii sunt punctul de legatura dintre cei doi, ci conexiunea dintre acestia.

Preocuparea principala pe care modelele de videochat trebuie sa o aiba atunci cand sunt in fata camerei este de a-i convinge pe membri ca prezenta lor acolo se datoreaza strict faptului ca sunt incantate de activitatea desfasurata si de prezenta fiecaruia dintre ei, iar banii sunt doar un plus. Cert este ca, atunci cand vei trata videochatul din aceasta perspectiva, nu vei mai crede ca membrii platitori si traficul vin catre tine pur si simplu pentru ca esti tu online.


Leave a Comment